VINS EXPERIMENTALS

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2021

EXHAURIT

Salí

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,26 g/l

acidesa total 5.38 g/l

pH 2.88

% Vol. 9,5

sucres 7,7 g/l

SO2 T 29 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Vi elaborat com fa 2400 anys a la Mediterrània Oriental.

Maceració del raïm sencer en aigua de mar i posterior assecat al sol.

Premsat amb la rapa i fermentat en gerra d'argila amb llevats propis.

Arrodoniment en gerra d'argila durant 5 mesos.

2019

EXHAURIT

Catàbasi

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,66 g/l

acidesa total 4,26 g/l

pH 3,17

% Vol. 13,7

sucres 5,6 g/l

SO2 T 65 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Fermentació en gerra d’argila i amb una catàbasi fins l’abril de 2020 (quan el món estava aturat pel covid)

Oxidació en vidre i embotellat.

Share by: