EXHAURIT
acidesa volàtil 0,26 g/l
acidesa total 5.38 g/l
pH 2.88
% Vol. 9,5
sucres 7,7 g/l
SO2 T 29 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Vi elaborat com fa 2400 anys a la Mediterrània Oriental.
Maceració del raïm sencer en aigua de mar i posterior assecat al sol.
Premsat amb la rapa i fermentat en gerra d'argila amb llevats propis.
Arrodoniment en gerra d'argila durant 5 mesos.
EXHAURIT
acidesa volàtil 0,66 g/l
acidesa total 4,26 g/l
pH 3,17
% Vol. 13,7
sucres 5,6 g/l
SO2 T 65 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Fermentació en gerra d’argila i amb una catàbasi fins l’abril de 2020 (quan el món estava aturat pel covid)
Oxidació en vidre i embotellat.
Nuevo párrafo