VINS NEGRES

2021

35,20 €


Fitxa tècnica

acidesa volàtil  0,55 g/l

acidesa total 3,81 g/l

pH 3,32

% Vol. 14

sucres  <1 g/l

SO2 T 43 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: final d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable durant 12 dies i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.





2019

35,20 €

CONSULTAR DISPONIBILITAT

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,47 g/l

acidesa total 3,83 g/l

pH 3,36

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 20 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: final d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila durant 10 dies i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.


Cimalt

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

23,95 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,26 g/l

acidesa total 3,68 g/l

pH 3.16

% Vol. 11,5

sucres <1 g/l

SO2 T 51 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.




2021

35,20 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,48 g/l

acidesa total 3,65 g/l

pH 3.27

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 35 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: finals d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.


Ull de Ciclop

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2018

53,80 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,54 g/l

acidesa total 4,61 g/l

pH 3,20

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 23 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.


Ningú

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2021

23,95 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,70 g/l

acidesa total 4,26 g/l

pH 3.30

% Vol. 14

sucres 1,7 g/l

SO2 T 12 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals



Verema: tercera setmana d'agost i primera de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament 60% en dipòsit d'acer inoxidable i 40% en gerra d'argila durant 6 mesos.


Camí dels Apòstols

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

35,20 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,44 g/l

acidesa total 5,5 g/l

pH 2.89

% Vol. 13

sucres <1 g/l

SO2 T  37 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals