VINS NEGRES
Coll de la Creu
NO DISPONIBLE
previsió març 2025
garnatxa negra, carinyena
acidesa volàtil 0,55 g/l
acidesa total 3,81 g/l
pH 3,32
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 43 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: final d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable durant 12 dies i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
35,20 €
CONSULTAR DISPONIBILITAT
garnatxa negra, carinyena
acidesa volàtil 0,47 g/l
acidesa total 3,83 g/l
pH 3,36
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 20 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: final d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila durant 10 dies i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.
EXHAURIT
garnatxa negra, merlot, sirà, altres.
acidesa volàtil 0,63 g/l
acidesa total 3,60 g/l
pH 3,45
% Vol. 13,5
sucres <1 g/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: quarta setmana d'agost i segona de setembre.
Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
EXHAURIT
garnatxa negra, merlot, sirà, altres.
acidesa volàtil 0,57 g/l
acidesa total 3,60 g/l
pH 3,64
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 51 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: segona, tercera, i quarta setmana d'agost i primera de setembre.
Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.
Afinament durant 5 mesos d' 1/3 del vi en gerra d'argila i la resta en dipòsit d'acer inoxidable .
EXHAURIT
garnatxa negra, merlot, sirà, altres.
acidesa volàtil 0,67 g/l
acidesa total 3,36 g/l
pH 3,58
% Vol. 14
sucres < 1 g/l
SO2 T 25 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 6 mesos.
EXHAURIT
garnatxa negra, merlot, sirà, altres.
acidesa volàtil 0,92 g/l
acidesa total 3,97 g/l
pH 3,39
% Vol. 14,5
sucres <1 g/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.
Afinament durant 5 mesos en dipòsit d'acer inoxidable .
EXHAURIT
garnatxa negra, merlot, sirà, altres.
acidesa volàtil 0,61 g/l
acidesa total 4,02 g/l
pH 3,23
% Vol. 13,5
sucres < 1 g/l
SO2 T 32 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 6 mesos.
EXHAURIT
garnatxa negra, merlot, sirà, altres.
acidesa volàtil 0,63 g/l
acidesa total 4,37 g/l
pH 3,37
% Vol. 14,5
sucres <1 g/l
SO2T 52 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable del most en contacte amb les pells.
Afinament en bota de roure (Allier i Nevers) durant 12 mesos i 3 mesos en dipòsit d'acer inoxidable.
EXHAURIT
garnatxa negra, merlot, sirà, altres.
acidesa volàtil 0,79 g/l
acidesa total 4,27 g/l
pH 3,36
% Vol. 14,5
sucres 1,1 g/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable del most en contacte amb les pells.
Afinament en bota de roure nova (Allier i Nevers) durant 12 mesos i 3 mesos en dipòsit d'acer inoxidable.
Cimalt
23,95 €
garnatxa negra
acidesa volàtil 0,26 g/l
acidesa total 3,68 g/l
pH 3.16
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 51 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
34,35 €
CONSULTAR DISPONIBILITAT
garnatxa negra
acidesa volàtil 0,48 g/l
acidesa total 3,65 g/l
pH 3.27
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 35 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: finals d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.
EXHAURIT
garnatxa negra
acidesa volàtil 0,45 g/l
acidesa total 3,37 g/l
pH 3.42
% Vol. 13
sucres <1 g/l
SO2 T 43 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: quarta setmana d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 9 dies en gerra d'argila amb llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
EXHAURIT
garnatxa negra, merlot
acidesa volàtil 0,47 g/l
acidesa total 3,65 g/l
pH 3.36
% Vol. 15
sucres 5,5 g/l
SO2 T 50 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: quarta setmana d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
NO DISPONIBLE
acidesa volàtil 0,58 g/l
acidesa total 5,07 g/l
pH 3,02
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 24 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: primera setmana de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.
Afinament en gerra d'argila durant 18 mesos.
NO DISPONIBLE
acidesa volàtil 0,47 g/l
acidesa total 5,13 g/l
pH 3,10
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 17 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: segona setmana de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable amb llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
53,80 €
acidesa volàtil 0,54 g/l
acidesa total 4,61 g/l
pH 3,20
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 23 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
EXHAURIT
acidesa volàtil 0,60 g/l
acidesa total 4,94 g/l
pH 3,11
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 26 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: primera setmana de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
EXHAURIT
acidesa volàtil 0,95 g/l
acidesa total 4,92 g/l
pH 3,21
% Vol. 14,5
sucres <1 g/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
Ningú
NO DISPONIBLE
garnatxa negra, merlot, sirà
acidesa volàtil 0,25 g/l
acidesa total 4,53 g/l
pH 2.99
% Vol. 12
sucres <1 g/l
SO2 T 54 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
23,95 €
garnatxa negra, merlot, sirà
acidesa volàtil 0,70 g/l
acidesa total 4,26 g/l
pH 3.30
% Vol. 14
sucres 1,7 g/l
SO2 T 12 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: tercera setmana d'agost i primera de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 11 i 4 dies per la garnatxa i 17 dies pel merlot i el sirà en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament 60% en dipòsit d'acer inoxidable i 40% en gerra d'argila durant 6 mesos.
EXHAURIT
sirà
acidesa volàtil 0,59 g/l
acidesa total 4,49 g/l
pH 3,25
% Vol. 15
sucres 4,49 g/l
SO2 T <10 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable amb llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 6 mesos.
34,35 €
acidesa volàtil 0,44 g/l
acidesa total 5,5 g/l
pH 2.89
% Vol. 13
sucres <1 g/l
SO2 T < 37 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Nuevo párrafo