VINS NEGRES

VINS NEGRES

Coll de la Creu

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2021

NO DISPONIBLE

previsió març 2025


Fitxa tècnica

garnatxa negra, carinyena

acidesa volàtil  0,55 g/l

acidesa total 3,81 g/l

pH 3,32

% Vol. 14

sucres  <1 g/l

SO2 T 43 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: final d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable durant 12 dies i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.





2019

35,20 €

CONSULTAR DISPONIBILITAT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, carinyena

acidesa volàtil 0,47 g/l

acidesa total 3,83 g/l

pH 3,36

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 20 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: final d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila durant 10 dies i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.


2018

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà, altres.

acidesa volàtil 0,63 g/l

acidesa total 3,60 g/l

pH 3,45

% Vol. 13,5

sucres <1 g/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: quarta setmana d'agost i segona de setembre.

Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.




2017

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà, altres.

acidesa volàtil 0,57 g/l

acidesa total 3,60 g/l

pH 3,64

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 51 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona, tercera, i quarta setmana d'agost i primera de setembre.

Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.

Afinament durant 5 mesos d' 1/3 del vi en gerra d'argila i  la resta en dipòsit d'acer inoxidable .




2016

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà, altres.

acidesa volàtil 0,67 g/l

acidesa total 3,36 g/l

pH 3,58

% Vol. 14

sucres < 1 g/l

SO2 T 25 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 6 mesos.




2015

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà, altres.

acidesa volàtil 0,92 g/l

acidesa total 3,97 g/l

pH 3,39

% Vol. 14,5

sucres <1 g/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.

Afinament durant 5 mesos en dipòsit d'acer inoxidable .




2014

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà, altres.

acidesa volàtil 0,61 g/l

acidesa total 4,02 g/l

pH 3,23

% Vol. 13,5

sucres < 1 g/l

SO2 T 32 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Fermentació en gerra d'argila del most en contacte amb les pells i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 6 mesos.




2012

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà, altres.

acidesa volàtil 0,63 g/l

acidesa total 4,37 g/l

pH 3,37

% Vol. 14,5

sucres <1 g/l

SO2T 52 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable del most en contacte amb les pells.

Afinament en bota de roure (Allier i Nevers) durant 12 mesos i 3 mesos en dipòsit d'acer inoxidable.


2011

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà, altres.

acidesa volàtil 0,79 g/l

acidesa total 4,27 g/l

pH 3,36

% Vol. 14,5

sucres 1,1 g/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable del most en contacte amb les pells.

Afinament en bota de roure nova (Allier i Nevers) durant 12 mesos i 3 mesos en dipòsit d'acer inoxidable.


Cimalt

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

23,95 €

Fitxa tècnica

garnatxa negra

acidesa volàtil 0,26 g/l

acidesa total 3,68 g/l

pH 3.16

% Vol. 11,5

sucres <1 g/l

SO2 T 51 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.




2021

34,35 €

CONSULTAR DISPONIBILITAT

Fitxa tècnica

garnatxa negra

acidesa volàtil 0,48 g/l

acidesa total 3,65 g/l

pH 3.27

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 35 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: finals d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.


2018

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra

acidesa volàtil 0,45 g/l

acidesa total 3,37 g/l

pH 3.42

% Vol. 13

sucres <1 g/l

SO2 T 43 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: quarta setmana d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 9 dies en gerra d'argila amb llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.




2017

EXHAURIT

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot

acidesa volàtil 0,47 g/l

acidesa total 3,65 g/l

pH 3.36

% Vol. 15

sucres 5,5 g/l

SO2 T 50 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: quarta setmana d'agost

Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.




Ull de Ciclop

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2021

NO DISPONIBLE

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,58 g/l

acidesa total 5,07 g/l

pH 3,02

% Vol. 11,5

sucres <1 g/l

SO2 T 24 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: primera setmana de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.

Afinament en gerra d'argila durant 18 mesos.


2019

NO DISPONIBLE

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,47 g/l

acidesa total 5,13 g/l

pH 3,10

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 17 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable amb llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.


2018

53,80 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,54 g/l

acidesa total 4,61 g/l

pH 3,20

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 23 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.


2017

EXHAURIT

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,60 g/l

acidesa total 4,94 g/l

pH 3,11

% Vol. 14

sucres <1 g/l

SO2 T 26 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: primera setmana de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.


2015

EXHAURIT

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,95 g/l

acidesa total 4,92 g/l

pH 3,21

% Vol. 14,5

sucres <1 g/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.


Ningú

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

NO DISPONIBLE

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà

acidesa volàtil 0,25 g/l

acidesa total 4,53 g/l

pH 2.99

% Vol. 12

sucres <1 g/l

SO2 T 54 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals




2021

23,95 €

Fitxa tècnica

garnatxa negra, merlot, sirà

acidesa volàtil 0,70 g/l

acidesa total 4,26 g/l

pH 3.30

% Vol. 14

sucres 1,7 g/l

SO2 T 12 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals



Verema: tercera setmana d'agost i primera de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells durant 11 i 4 dies per la garnatxa i 17 dies pel merlot i el sirà en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.

Afinament 60% en dipòsit d'acer inoxidable i 40% en gerra d'argila durant 6 mesos.


2019

EXHAURIT

Fitxa tècnica

sirà

acidesa volàtil 0,59 g/l

acidesa total 4,49 g/l

pH 3,25

% Vol. 15

sucres 4,49 g/l

SO2 T <10 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals


Verema: segona setmana de setembre

Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable amb llevats propis.

Afinament en dipòsit d'acer inoxidable  durant 6 mesos.





Camí dels Apòstols

Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà

2022

34,35 €

Fitxa tècnica

acidesa volàtil 0,44 g/l

acidesa total 5,5 g/l

pH 2.89

% Vol. 13

sucres <1 g/l

SO2 T < 37 mg/l

sense filtrar ni clarificar

pot presentar precipitats naturals



Share by: