VINS NEGRES
2021

35,20 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,55 g/l
acidesa total 3,81 g/l
pH 3,32
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 43 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: final d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable durant 12 dies i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
2019

35,20 €
CONSULTAR DISPONIBILITAT
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,47 g/l
acidesa total 3,83 g/l
pH 3,36
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 20 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: final d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila durant 10 dies i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.
Cimalt
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2022

23,95 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,26 g/l
acidesa total 3,68 g/l
pH 3.16
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 51 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 7 mesos.
2021

35,20 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,48 g/l
acidesa total 3,65 g/l
pH 3.27
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 35 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: finals d'agost
Fermentació del most en contacte amb les pells durant 12 dies en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 8 mesos.
Ull de Ciclop
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2018

53,80 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,54 g/l
acidesa total 4,61 g/l
pH 3,20
% Vol. 14
sucres <1 g/l
SO2 T 23 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells en gerra d'argila i llevats propis.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos.
Ningú
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2021

23,95 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,70 g/l
acidesa total 4,26 g/l
pH 3.30
% Vol. 14
sucres 1,7 g/l
SO2 T 12 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: tercera setmana d'agost i primera de setembre
Fermentació del most en contacte amb les pells en dipòsit d'acer inoxidable i llevats propis.
Afinament 60% en dipòsit d'acer inoxidable i 40% en gerra d'argila durant 6 mesos.
Camí dels Apòstols
Massís del Montgrí, Ullà, Baix Empordà
2022

35,20 €
Fitxa tècnica
acidesa volàtil 0,44 g/l
acidesa total 5,5 g/l
pH 2.89
% Vol. 13
sucres <1 g/l
SO2 T 37 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals