VINS BLANCS
Les Tres Capelles
EXHAURIT
garnatxa blanca, macabeu, moscatell
acidesa volàtil 0,17 g/l
acidesa total 4,90 g/l
pH 2.83
% Vol. 10,5
sucres <1 g/l
SO2 T 54 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana d'agost
maceració d'una part del most amb les pells durant 24 H
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable
amb llevats propis.
Afinament en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable.
EXHAURIT
garnatxa blanca, macabeu, moscatell
acidesa volàtil 0,22 g/l
acidesa total 4,27 g/l
pH 3,01
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 31 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: segona setmana d'agost
maceració d'una part del most amb les pells durant 24 H
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable
amb llevats propis.
Afinament en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable.
Roca d'Heura
27,40 €
macabeu, xarel·lo
acidesa volàtil 0,25 g/l
acidesa total 4,53 g/l
pH 2.99
% Vol. 12
sucres <1 g/l
SO2 T 69 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
Verema: tercera setmana d'agost
maceració d'una part del most amb les pells durant 24 H
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable
afinament en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable amb llevats propis.
El Bram
27,40 €
picapolla, xarel·lo
acidesa volàtil 0,24 g/l
acidesa total 6,14 g/l
pH 2,66
% Vol. 11
sucres <1 g/l
SO2 T 48 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
34,80 €
macabeu, xarel·lo
acidesa volàtil 0,32 g/l
acidesa total 4,76 g/l
pH 3,02
% Vol. 12,5
sucres <1 g/l
SO2 T 42 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: tercera setmana d'agost
maceració del most amb les seves pells durant cinc dies amb remuntats diaris.
Fermentació en gerra d'argila.
Afinament en gerra d'argila i dipòsit d'acer inoxidable.
27,40 €
picapolla
acidesa volàtil 0,29 g/l
acidesa total 6,13 g/l
pH 2.72
% Vol. 11
sucres <1 g/l
SO2 T < 10 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals
El most va fermentar amb els seus llevats durant 30 dies en contacte amb les pells del raïm en gerra d’argila.
Acabada la fermentació, la gerra es va segellar amb cera d’abella i es va obrir dos mesos després.
Un cop separades les pells, el vi va passar a dipòsit d’acer inoxidable on hi va romandre durant quatre mesos fins que es va embotellar, sense sulfits afegits, l’abril de 2023.
EXHAURIT
malvasia
acidesa volàtil 0,25 g/l
acidesa total 4,56 g/l
pH 2,99
% Vol. 11,5
sucres <1 g/l
SO2 T 34 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: tercera setmana d'agost.
Maceració del most amb les seves pells durant tres dies amb enfonsament del barret diari.
Fermentació en gerra d'argila.
Afinament en dipòsit d'acer inoxidable durant 4 mesos.
23,95 €
garnatxa blanca, malvasia, picapolla, moscatell d’Alexandria, macabeu, xarel·lo
acidesa volàtil 0,29 g/l
acidesa total 5,47 g/l
pH 2,82
% Vol. 11,9
sucres <1 g/l
SO2 T 65 mg/l
sense filtrar ni clarificar
pot presentar precipitats naturals.
Verema: tercera setmana d'agost.
Fermentació en dipòsit d'acer inoxidable.
Afinament en damajoana a sol i serena per a la garnatxa i en dipòsit d'acer inoxidable durant 5 mesos per a la resta de varietats.
Nuevo párrafo